FÉRFIASSÁGÉRT TITAN GEL
Turbózd fel a szexet Titan Gellel!

Titan Gel (50ml/db)

12.992 Ft 9.280 Ft

Nagyobb állóképesség az intim pillanatokban!

A Titan Gel kiváló választás azon férfiak számára, akik jobbá akarják tenni szexuális életüket és “Titánosabbá” akarják változtatni a férfiasságukat.

A természetes összetevőket tartalmazó gél-recept akár már 1-2 heti használat után is lenyűgöző eredményt biztosít azon a bizonyos helyen.

 

KINEK AJÁNLOTT A TITAN GEL?

A Titan Gel kiváló választás azon férfiak számára, akik jobbá akarják tenni szexuális életüket és "Titánosabbá" akarják változtatni a férfiasságukat. A könnyen használható gél kiváló alternatívája vagy kiegészítője lehet az ugyanezen cél elérését szolgáló különféle készítményeknek (tablettáknak, kapszuláknak, pumpáknak, stb). A természetes összetevőket tartalmazó gél-recept akár már "néhány" napi használat után is lenyűgöző eredményt biztosít azon a bizonyos helyen.

HOGY MŰKÖDIK?

Ami a legfontosabb, a Titan Gel segítségével "Titánosabbá" teheted a péniszed. Mit jelent ez?
A gél használatával már egy-két hét vagy akár néhány nap elteltével is észreveheted, hogy a péniszed megváltozik: vaskosabbnak, erősebbnek, masszívabbnak ("titánosabb") érezheted, olyanná válhat, mint egy víztől dagadó locsoló tömlő.

Mi történik még ha a Titan Gel-t használod?
A terméket használok visszajelzései szerint az erekció tovább tart, a pénisz érzékenysége pedig megváltozhat, jobban érezheted azt, amiben benne vagy. A rendszeres használat következtében megnövekedett pénisz-térfogat növekedés miatt pedig a másik is aktívabban érezheti majd a jelenléted (körülbelül két hét rendszeres használat után). Négy hét után a visszajelzést adók közel 100%-a arról számolt be, hogy a szexuális életük -köszönhető a megváltozott paramétereknek- sokkal jobb lett. A nagyobb "állóképesség" a jobb szex lehetőségét nyújtja számodra is.

ÍGY HASZNÁLD

A nemi élet javításához érdemes a Titan Gel használata a közösülés előtt 30-40 perccel. A megfelelő eloszláshoz a maszturbációt utánzó mozdulatokkal kend be a pénisz teljes felületét. Annyi gélt használj minden egyes alkalommal, amit a teljes pénisz felülete 3-5 perces masszírozással könnyen magába szív. A maradék gélt ezután töröld le egy zsebkendővel vagy akár le is moshatod.
A gél rendszeres használata nem kötelező, de a tapasztalatok szerint 4 hét rendszeres használat után érhető el a "csúcshatás", utána viszont a fenntartás érdekében nem árt a heti minimum 3 alkalommal történő használat, de ha olyan szerencsés vagy, hogy naponta módod nyílik szexelni, akkor ajánlott a napi használata.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

A Titan Gel összetevői
A Titan Gel hatékonyságát természetes összetevőinek, illetve azok megfelelő arányának köszönheti. Egyik fő hatóanyaga az Epimedium Sagittatum (Püspöksüveg), ami egy természetes borbolyaféle kivonat, amit Keleten (erős) nemi vágyfokozóként használnak. Ezen kívül fontos összetevők még:
Tribulus Terrestris (Királydinnye)

szteroid szaponinokat és polifenolokat tartalmaz, amelyek stimulálják a szabad tesztoszteron termelését.

Maca Gyökér

energetizálja a testet, növeli a fizikai erőt, segít a termékenységen (növeli a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát)

Guarana Kivonat

megszünteti az idegességet, feszültséget, fizikális és mentális fáradtságot, vágyfokozó

Tribulus Terrestris (Királydinnye)

szteroid szaponinokat és polifenolokat tartalmaz, amelyek stimulálják a szabad tesztoszteron termelését.

Maca Gyökér

energetizálja a testet, növeli a fizikai erőt, segít a termékenységen (növeli a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát)

Guarana Kivonat

megszünteti az idegességet, feszültséget, fizikális és mentális fáradtságot, vágyfokozó

A Titan Gel

nem csodaszer! Természetes összetevői révén, mellékhatások nélkül segít az erek tágításában, így rendszeres használatának köszönhetően nagyobb mértékben nő meg a pénisz térfogata, mintha a gélt nem használnád. Sok olyan weboldal található az Interneten, amik a Titan Gel 3-4 hetes használata után 4-7 centiméteres hosszabbodást ígér. Tapasztalataink szerint ezen állítások erősen túloznak, ilyen eredményekről mi nem számolhatunk be, ezt mi is csak “legendának” tartjuk. Ellenben – rendszeres és megfelelő használat mellett – megváltozik a pénisz tapintása (keményebb és rugalmasabb – “titánosabb” – lesz a bőr), masszívabb erekció léphet fel, hosszabban tarthat az erekció és élvezetesebb lehet a behatolás.
A Titan Gel a visszajelzések és saját tapasztalataink alapján képes lehet arra, hogy javítsa a szexuális együttlét minőségét.

 

A Titan Gel Alkalmazása

A Titan Gel-t a fent leírt módon legalább heti 3 alkalommal használd. 3-4 hét rendszeres használatot követően érezhetően megváltozhat a férfiasságod (mérete, érzékelése, tapintása). 

Hetente legalább

 

3-4x

használd a közösülés előtt 30-40 perccel.

(A kívánt hatás fenntartása érdekében javasolt rendszeres használata a későbbiekben is.)

FÉRFIAKNAK & NŐKNEK
Bár a Titan Gel a férfiak férfiasságára kerül, talán nem meglepő, hogy sokszor nők vásárolják 🙂
Miért? Mert a nők is jobban járnak, ha a férfiak kicsit jobban “titánosak”. A megváltozott paraméterek a nők számára is élvezetesebbé tehetik a szexet.
0
-nél is több férfi használja rendszeresen Magyarországon
Tedd bele Te is a kosárba!

A Titan Gel mellékhatások nélkül teheti élvezetesebbé a szexuális életed. Egy olyan természetes összetevőket tartalmazó gél, amit több ezer férfi használ Magyarországon. A Titan Gel segíthet abban, hogy nagyobb önbizalommal, nagyobb élvezetben legyen részed a szexuális életed során.